«Jeg har gjort mye rart i livet…men å oppføre meg normalt,
det har jeg hatt problemer med.»

Jeg kommer opprinnelig fra Dæhli og Dokka som ligger i Nordre Land kommune, Oppland. Der vokste jeg opp på 1960 og 70-tallet. Deretter har jeg hatt min base i Oslo.

Jeg har mange ulike interesser som spenner bredt.

En av mine største hobbyer er fotografering. På mine reiser verden over har jeg alltid kameraet med. Det har gitt meg mange gleder og en allsidig fotoerfaring.  Mange av mine bilder er blitt benyttet i TV-programmet «Underveis» på NRK, mens et annet er blitt kåret til “Månedens Bilde” i NRK. Det var en stor ære og anerkjennelse som fotograf.

Jeg liker å kalle meg en eventyrer, dagdrømmer og en villmann. Mitt livsmotto er: “Når verden ikke har oppdaget meg, må jeg oppdage den”. I 2014 har jeg rukket å besøke totalt 70 land i fire verdensdeler. En skikkelig globetrotter. Det var på tidlig 90-tallet at interessen slo til for fullt. I artikkelen «Når drømmene møter virkeligheten» får dere en mer utfyllende beskrivelse. Med sunn galskap og dårlig hukommelse, kan livet bli en fantastisk reise.

En av mine aller største og morsomste hobbyer er å være skuespiller. Jeg har fått prøve meg i ulike settinger allerede. Med hell. Mine yndlingsroller er å spille «klovnen og raringen». Det er i slike roller jeg trives og føler at jeg mestrer.  Jeg blir ofte minnet om likheten til Eddie Skoller. Andre mener jeg ligner på humoristen Per Inge Torkelsen. Det er en ære!

 

På jobben bruker jeg tversoversløyfe. Det er mitt varemerke. Jeg har i alt 20 forskjellige sløyfer i alle regnbuens farger. Regner meg selv som en fargerik person – på godt og vondt.

 

Jeg er ingen typisk A4-menneske og har en allsidig personlighet. Den beste egenskapen ved meg er at jeg kom i et meget begrenset antall. Det finnes ingen kopier.  Jeg kan være både innesluttet og utadvendt. En ting er helt sikkert: Jeg har en hjerne som en datamaskin… Jeg kan gjøre de utroligste feil.

sitat