Når Drømmene Møter Virkeligheten.

Alle har en eller annen drøm de bærer på. En drøm som de ønsker skal gå i oppfyllelse en gang. Hva gjør vi aktivt for å få den realisert? Når jeg blir pensjonist skal jeg realisere mine drømmer, tenker mange. Hvorfor ikke starte allerede nå?

Det er sommer, det er sol og det er søndag.

En spasertur langs Akerselva er en tur for de romantiske og for naturelskere. Hele turruta er en opplevelse i seg selv. Her kan man spasere fra Kjelsås til Operaen, en ca to timers gåtur i naturskjønne omgivelser midt i Oslo. Ruta byr på 100 års arbeiderhistorie, kulturaktiviteter og flotte spisesteder. Hvorfor ikke bruke søndagen til […]

Safari

Ordet safari høres forlokkende og eksotisk ut. På swahili betyr det å reise. En reise på savannen starter med blanke ark og hver time er en reise i nysgjerrighet, spenning og skjønnhet. Ingen kan forutse hva en safaritur medfører. Dette er en mektig og storslagen naturopplevelse. For nærmere naturen kommer du ikke.

Tilbakeblikk – reisenotater. Del 2

Her kan du lese om små og store hendelser i mitt liv. Jeg ser tilbake på 36 år som oppdagelsesreisende.
Jeg har gitt drømmene mine en sjanse og det kan du lese mer om her. Lystig og morsom lesing for folk som har både litt humor og galskap.

Tilbakeblikk – Reisenotater

Her kan du lese om små og store hendelser i mitt liv. Jeg ser tilbake på 36 år som «oppdagelsesreisende». Jeg har gitt drømmene mine en sjanse og det kan du lese mer om her. Det er umulig å få med seg alt som har skjedd disse årene, derfor får du her en liten smakebit. Lystig og morsom lesing for folk som har både litt humor og galskap. God fornøyelse, folkens!

Månedens Bilde

Dette bildet ble kåret til «Månedens bilde i 2011» i NRK. Det var en stor ære og anerkjennelse for meg som fotograf. Kommentarer som jeg har fått: «Et sterkt og urovekkende bilde» «Flott motiv med høy bildekvalitet» og «Flott kunstnerisk bilde som uttrykker mye…». Bildet er tatt på min reise i India i 2010.

Før det braker løs….

14. mai 2011 vant Aserbajdsjan den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest i Tyskland. Det var første gang de vant. Hovedstaden Baku skal være vertskap i 2012. Åtte måneder før finalen går av stabelen, er området for finalen fortsatt en gedigen byggeplass; et område nesten på størrelse med Bjørvika. Mange hus har måttet vike plassen […]

India – En reiseskildring på godt og vondt.

India er ikke noe nytt reisemål for nordmenn. Landet er preget av mystikk, eksotisk, rikt på kultur med en rikdom og fattigdom som gjør landet både spennende og interessant å utforske. Mitt inntrykk er: Enten liker du India eller så hater du det.   Vi var tjue personer som reiste med Star Tour TEMA på […]